Един от бздомниците, които  създаваха мизерия близо до пловдивски мол,

...
Един от бздомниците, които  създаваха мизерия близо до пловдивски мол,
Коментари Харесай

Бездомникът, живеещ до пловдивски мол, се завърна! Готви се за зимата

Един от бздомниците, които  създаваха бедност покрай пловдивски мол, още веднъж се завърна. Преди няколко месеца  Trafficnews  съобщи за мястото, което безусловно се бе трансформирало в дом за мъжете. Локацията се намира на улиците „ Драган Цанков ” с „ Любен Каравелов ”.
Прочетете още
 

От две седмици единият от клошарите още веднъж се е „ нанесъл ” пред постройката, където се е помещавал клон на банка. В момента тя е необитаема, а стълбата и навесът са се трансформирали в спалня за бездомника. Дърветата на тротоара пък са тоалетна, а жителите на региона щат не щат стават очевидци на естествените потребности на мъжа.

За това алармира жена, работеща и живееща в квартала. Тя описа, че бездомникът е почнал съществено да се „ подрежда ” за идващите студове.

„ Събрал е остарели одеяла, един дюшек и картони. Човекът се готви за зимата. Лошото е, че под нашите тераси. Системно се пие алкохол, вика си компания и приказват на всеослушание през нощта. След себе си остава безспорна бедност – опаковки и шишета, да не приказваме за фекалии и урина, поради които мирише цялата улица ”, оплаква се дамата.

Наш кореспондент на място не съумя да открие бездомника. От комерсиалните обекти наоколо научихме, че през миналата седмица притежателят на необитаваното помещение е изгонил мъжа, както и „ покъщнината ” му. Багажът обаче е разпилян из региона – дюшекът до постройката на Национален осигурителен институт, одеялата до магазин за цигари и алкохол, раница и багаж до вратите на нощен бар. Живущ наоколо показа, че мъжът е по улиците денем, с цел да проси. С парите купувал алкохол. 

„ Ту е тук, ту изчезва за малко. Не прави проблеми, само че миризмата след него е нетърпима. Оставя отпадъци след себе си, плаши хората и надлежно нашите клиенти ”, жалва се търговка.

Пловдивчани се тормозят, че до дни клошарът отново ще превземе улицата и ще основава проблеми. На няколко пъти е бил гонен от Общинска полиция и от чиновници на Инспектората. Теренът бива изчистен, само че след време бездомникът отново се завръща с все багаж.











Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР